Skip to content (Press Enter)
.Amikam's cookbook

.Amikam's cookbook

אתר המתכונים שלי

  • בית
  • מתכונים אחרונים
  • אודות
  • צור קשר
.Amikam's cookbook

.Amikam's cookbook

אתר המתכונים שלי

.Amikam's cookbook

.Amikam's cookbook

אתר המתכונים שלי

  • בית
  • מתכונים אחרונים
  • אודות
  • צור קשר
.Amikam's cookbook

.Amikam's cookbook

אתר המתכונים שלי

  • בית
  • מתכונים אחרונים
  • אודות
  • צור קשר

סו וויד

שיטת בישול מזון המתבצעת על ידי אטמת המזון בשקית וואקום ובישולו באמבטית מים בעלת טמפרטורה מבוקרת – למשך זמן ארוך יחסית (בדרך כלל שעה עד 6 שעות, אך לעיתים אף 48 שעות או יותר). ייחודה של השיטה הוא בבישול האחיד שהיא מייצרת הן בשכבות המזון הפנימיות והן בחיצוניות, כך שחלקו החיצוני לא מתייבש ולא מתבשל יתר על המידה. טמפרטורות הבישול בשיטה זו נמוכות בהרבה מאלה המקובלות בשיטות בישול אחרות; ובדרך כלל נעות סביב 55–60 מעלות צלזיוס לבשר, וגבוהות יותר עבור ירקות.

1 - 2 of 2 Recipes
פסטרמת טלה מעושן pinit

פסטרמה טלה בתיבול שווארמה

32 hrs Intermediate
pinit

פסטרמת הודו (שווארמה נקבה)

56 hrs
© זכויות יוצרים 2025 .Amikam's cookbook. כל הזכויות שמורות מדיניות פרטיות
  • מתכונים
×

Log In

Forgot Password?

Not registered yet? Create an Account