ערכים תזונתיים
Servings 1000
- Amount Per Serving
- Calories 480kcal
אחת המוצלחות ביותר והמפתיעה ביותר עד כה לדעת כל מי שטעם הרוב נאכל עד בזמן הפריסה הראשונית
לפרוס את הבשר והשומן לרצועות של 1.5x1.5 ס"מ
לקרר את הבשר ל ℃
לערבב את כל התבלינים והבשר במעבל בשר עד שדביק.
לסדר בשכבות בשקית וואקום לוואקם ולתת צורה, להלביש רשת על שקית הוואקום ולהדק.
לבשל בסוויד בטמפרטורה של ℃64 למשך 40 שעות,
להוציא ל 3 שעות אמבט קרח יש לדאוג שיהיה קרח לאורך כל הזמן ולהוסיף במידת הצורך (אני מוסיף מלח למים מוריד את הטמפרטורה בעוד מעלה או שניים)
והופ למעשנה עם שבבים של חבית וויסקי ℃70 למשך שעה.
Servings 1000
לפרוס ולאכול באיפוק רב