כמות/מנות: 1000 סהכ זמן: 32 hrs קושי: Intermediate

פסטרמה טלה בתיבול שווארמה

אחת המוצלחות ביותר והמפתיעה ביותר עד כה לדעת כל מי שטעם הרוב נאכל עד בזמן הפריסה הראשונית

זמן הכנה 2 hrs זמן בישול 6 hrs זמן מנוחה 24 hrs סהכ זמן 32 hrs קושי: Intermediate טמפרטורת בישול: 70  C כמות/מנות: 1000 קלוריות: 480 מתאים לעונה: לכל השנה

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

הוראות הכנה

  1. לפרוס את הבשר והשומן לרצועות של 1.5x1.5 ס"מ

    לקרר את הבשר ל ℃

    לערבב את כל התבלינים והבשר במעבל בשר עד שדביק.

  2. לסדר בשכבות בשקית וואקום לוואקם ולתת צורה, להלביש רשת על שקית הוואקום ולהדק.

    לבשל בסוויד בטמפרטורה של ℃64 למשך 40 שעות,

    להוציא ל 3 שעות אמבט קרח יש לדאוג שיהיה קרח לאורך כל הזמן ולהוסיף במידת הצורך (אני מוסיף מלח למים מוריד את הטמפרטורה בעוד מעלה או שניים)
    והופ למעשנה עם שבבים של חבית וויסקי ℃70 למשך שעה.

ערכים תזונתיים

Servings 1000


Amount Per Serving
Calories 480kcal

הערה

לפרוס ולאכול באיפוק רב

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network