פסטרמה טלה בתיבול שווארמה
אחת המוצלחות ביותר והמפתיעה ביותר עד כה לדעת כל מי שטעם הרוב נאכל עד בזמן הפריסה הראשונית

מרכיבים
הוראות הכנה
-
לפרוס את הבשר והשומן לרצועות של 1.5x1.5 ס"מ
לקרר את הבשר ל ℃
לערבב את כל התבלינים והבשר במעבל בשר עד שדביק.
-
לסדר בשכבות בשקית וואקום לוואקם ולתת צורה, להלביש רשת על שקית הוואקום ולהדק.
לבשל בסוויד בטמפרטורה של ℃64 למשך 40 שעות,
להוציא ל 3 שעות אמבט קרח יש לדאוג שיהיה קרח לאורך כל הזמן ולהוסיף במידת הצורך (אני מוסיף מלח למים מוריד את הטמפרטורה בעוד מעלה או שניים)
והופ למעשנה עם שבבים של חבית וויסקי ℃70 למשך שעה.
ערכים תזונתיים
Servings 1000
- Amount Per Serving
- Calories 480kcal
הערה
לפרוס ולאכול באיפוק רב