כמות/מנות: 1000 סהכ זמן: 720 hrs

ברזאולה אנטריקוט

ברזאולה (באיטלקית: Bresaola) הוא נקניק יבש, מעושן וכבוש העשוי נתח בשר בקר, צבי או סוס שנכבשו כשלושה חודשים. מקור המאכל בחבל לומברדיה, איטליה. למאכל גרסאות שונות ומלבד הגרסה הרגילה, קיימת גרסאות שונות מבוססות בשר צבי, באפלו או חזיר ונפוצות בעיקר בצפון איטליה

זמן הכנה 43,200 mins סהכ זמן 720 hrs כמות/מנות: 1000

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

כבישה

יבוש

הוראות הכנה

כבישה

  1. מערבבים את כל המלחים והתבלינים לפי משקל הנתח (אפשר לשנות בדף את משקל הנתח ע"מ שהכמויות יחושבו לפי המשקל אוטומטית), מנגבים את הנתח היטב ומעסים את הנתח היטב בתערובת המלחים והתבלינים עד שהכל נצמד לנתח מסביב.

    מכניסים את הנתח לשקית ומוואקמים, מניחים במקרר למשך לפחות 30 ימים (כלל אצבע כשבוע לכל ס"מ עובי + שבועיים), כל יומיים שלושה להוציא לעסות היטיב ולהחזיר למקרר.

יבוש

  1. להוציא משקית הוואקום לשטוף היטב, לייבש היטב את הנתח, לטחון את כל התבלינים למשחה ולמרוח את הנתח היטב, לעטוף את הנתח בדף קולוגן היטב צמוד ללא בועות אויר ולקשור, לתלות במקרר יבוש יעודי בטמפרטורה של ℃10-12 עד לאיבוד 35-40% ממשקלו.

מילות מפתח: אלכוהולי, אפיה, בצקים, דזרטיף, כבוש, לטאבון, מבושל, מהיר, מיובש, מיושן, מעושן, מתוק, נימוח, סוויד, סלמי, פסטרמה, קל לביצוע, קרם

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network