רוטב אנגלז / קסטארד

רוטב בסיס מהמטבח הצרפתי שהוא תחילתם של הרבה קינוחים לא אפויים כגון קרם פטיסייר קרם באווריה וגלידות ועוד.

זמן הכנה 30 mins סהכ זמן 30 mins

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

הוראות הכנה

  1. בסיר בעל תחתית עבה מביאים את החלב לרתיחה, יחד עם מקל וניל.

    במידה ורוצים למצות תבלינים אחרים לתערובת זה הזמן לעשות זאת, רק לא לשכוח להוציא בסיום כל מה שאינו נמס לתערובת(כגון מקלות קינמון, אניס, ציפורן).

  2. במיקסר מערבלים חלמונים עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה. מוסיפים את החלב החם לאט, תוך כדי עירבול.

  3. מחזירים את התערובת לסיר, מעמידים מעל להבה נמוכה ומסמיכים תוך עירבוב עד לטמפרטורה של ℃82,

    יש לקרר בקערת מים קרים (בן מארי) כדי שהחום לא ימשיך לטפס ושהביצים לא יקרשו והקרם יהרס.

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network